skip to Main Content

KOK Afvalcontainers

Het milieu is een belangrijke pion in de wereld en steeds meer zijn we ons bewust van wat de mens hierin kan betekenen. In 2012 kocht Leon Kok zijn eerste vrachtwagen en begon met het verhuren van afzetcontainers. Dit beviel Leon Kok, waarna KOK Afvalcontainers zich vestigde aan de van Markenstraat 36 te Lekkerkerk. Ons bedrijf is enorm trots dat er met veel passie gewerkt kan worden aan een beter milieu.

Door het zorgvuldig sorteren en verwerken van de vele soorten afval zijn er veel afvalstoffen die een ‘tweede leven’ krijgen. Met onze partners binnen de recyclingbranches dragen wij samen met onze klanten een steentje bij aan dit proces.

Speciale klus?

Heeft u geen idee of wij een passende oplossing voor u hebben, neem dan gerust contact met ons op. Graag maken wij een plan op maat per klus of structureel.

Wat doen wij?

Bij KOK Afvalcontainers kunt u aankloppen voor alle afvalprocessen van groot tot klein. Door een flexibele houding en de gedachte om onze klanten te helpen kijken we uit naar de beste optie voor de specifieke klus. Wij leveren containers van klein tot groot, maar ook leverantie van bijvoorbeeld zand of grond behoort tot de mogelijkheden.

Zowel particulier als zakelijk ontzorgen wij onze klanten in het afvalproces en nemen hen hierbij veel zorgen uit handen. Denk maar eens aan de route naar de milieustraat waarin men het afval meerdere malen handmatig verwerkt voordat het proces is afgelopen.

Back To Top