Skip to content

KOK Afvalcontainers

Particulieren en bedrijven die graag hun bouw- en sloopafval, schoon puin, houtafval, grondafval, groenafval, dakafval of grofvuil zien worden afgevoerd en verwerkt, weten bij wie ze moeten zijn: KOK Afvalcontainers. Daarnaast verricht KOK Afvalcontainers ook diverse sloopwerkzaamheden.

Het milieu is een belangrijke pion in de wereld en steeds meer zijn we ons bewust van wat de mens hierin kan betekenen. Leon Kok begon zijn onderneming in 2009. De jaren daarvoor werkte hij bij ECT in de Rotterdamse haven. “In mijn vrije tijd was ik destijds al bezig met het ophalen en verwerken van oud-papier en oud-ijzer”, vertelt hij. “Op een gegeven moment vroegen mensen me bij diverse sloopwerken ‘kun je geen container neerzetten?’ Waarom niet?, dacht ik. Ik huurde er een paar om bij wijze van service aan mijn klanten. Niet veel later kocht ik mijn eerste bakken en begon ik naast de sloopwerken, ook portaalcontainers te leveren. Kok Afvalcontainers groeide vanaf dat moment gestaag. “Zo zeer zelfs dat het me eigenlijk wat te zwaar werd”, zegt Leon Kok. “Dit voorjaar heb ik er gelukkig een medewerker bij: Erik de Groot. Dat scheelt écht. We kunnen de groei nu prima aan.”

Door het zorgvuldig sorteren en verwerken van de vele soorten afval zijn er veel afvalstoffen die een ‘tweede leven’ krijgen. Met onze partners binnen de recyclingbranches dragen wij samen met onze klanten een steentje bij aan dit proces.

Speciale klus?

Heeft u geen idee of wij een passende oplossing voor u hebben, neem dan gerust contact met ons op. Graag maken wij een plan op maat per klus of structureel.

Wat doen wij?

Bij KOK Afvalcontainers kunt u aankloppen voor alle afvalprocessen van groot tot klein, voor het afvoeren van afval, maar ook voor diverse sloopwerkzaamheden. Door een flexibele houding en de gedachte om onze klanten te helpen kijken we uit naar de beste optie voor de specifieke klus. Naast onze containerservice en sloopwerkzaamheden, behoort leverantie van bijvoorbeeld zand of grond ook tot de mogelijkheden.

Zowel particulier als zakelijk ontzorgen wij onze klanten in het afvalproces en nemen hen hierbij veel zorgen uit handen.

Back To Top